Събития ТВ предаване Инициатива - 8 април 2010 г., четвъртък (21 часа), Телевизия Стара Загора

ТВ предаване Инициатива - 8 април 2010 г., четвъртък (21 часа), Телевизия Стара Загора

Сряда, 07 април 2010 г., 19:47
Размер на буквите

Търговско-промишлена палата - Стара Загора предлага пакет от мерки, за да помогне на бизнеса да популяризира своите продукти и да намери партньори зад граница. Палатата е една от точките на най-голямата в света бизнес подкрепяща мрежа Enterprise Europe Network. Палатата оказва и съдействие на фирмите при подготовката на проектната документация при кандидатстване за финансиране от Европейските програми.

  • Голям интерес към ваучерите за обучения по схемата Аз мога отчита дирекция Бюро по труда в Стара Загора. Ваучерите се предоставят на хората, които желаят да се обучават. От тях могат да се възползват безработни, хора с трудови договори или самоосигуряващи се и лица, а също и преминали на 4-часов работен ден заради кризата.
  • Центърът за изпитване и европейска сертификация в Стара Загора спечели проект Мобилност по програма Леонардо да Винчи. В рамките на проекта 10 специалисти от центъра бяха на обучение в Технически и изследователски институт в град Борас, Швеция.
  • Над 30 фирми от Хърватска, Румъния, Австрия, Турция, Италия и България ще участват в кооперационна борса Би Ту Би в областта на възобновяеми енергийни източници, енергийна ефективност, отопление, климатизация и вентилация, газ инсталации и електротехника. Тя е организирана от Enterprise Europe Network -  България и ще се проведе в рамките на международното специализирано изложение Експо енергетика в Интер експо център в София.
Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора. Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък от 21 часа, с повторения в петък от 12,15 часа и в събота от 16,30 часа.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |