Събития ТВ предаване Инициатива - 25 март 2010 г., четвъртък (21 часа), Телевизия Стара Загора

ТВ предаване Инициатива - 25 март 2010 г., четвъртък (21 часа), Телевизия Стара Загора

Четвъртък, 25 март 2010 г., 09:37
Размер на буквите

В Окръжна прокуратура - Стара Загора и в Районна прокуратура - Казанлък са образувани досъдебни производства за злоупотреби със средства, отпускани с решения на Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане при бедствия към МС, по време на предишното правителство. До момента, според експертни оценки, са констатирани нарушения за стотици хиляди левове, само за 4 обекта в общините Павел баня и Гурково, но проверки се извършват и за други проекти.

  • Студенти от Университета Регенсбург, Германия и членове на международната студентска организация SIFE представиха в Стара Загора проекта Асеквити - иновации в микрофинансирането. Презентации бяха направени пред екипа на Търговско-промишлена палата - Стара Загора и нейни членове, и пред предприемачи в залата на библиотека Захарий Княжески.
  • В специализираната рубрика в рамките на проекта Европейско сътрудничество за европейски просперитет ще говорим за водата, като възобновяем източник на енергия и ще представим успешни практики при нейното използване за производство на електроенергия във ВЕЦ Стара Загора и ВЕЦ Казанлък, обединени в каскада Копринка. Управителят на ВиК - Стара Загора инж. Румен Райков коментира и ползата от проекти на дружеството за производство на ток, които биха довели до намаляване на цената на водата.
  • Какви са изкупните цени на агнешкото месо и колко ще ни струва то за Великденската трапеза? - очаквайте в днешното издание на предаването Инициатива.
Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора. Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък от 21 часа, с повторения в петък от 12,15 часа и в събота от 16,30 часа.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |