Събития Нов тип екологични строителни материал показват на изложението Стройко 2000

Нов тип екологични строителни материал показват на изложението Стройко 2000

Понеделник, 22 март 2010 г., 18:37
Размер на буквите

На 24 март 2010 г. на новооткриващото се 34-то издание на Стройко 2000, австрийската фирма RÖFIX за пръв път ще представи на българския пазар
нов тип екологични строителни материали. Те са резултат от засилените тенденции и стремежи в Европа да се постави началото на едно коренно различно – ергономично и природосъобразно строителство, което ще позволи на гражданите да живеят не само удобно, но и здравословно.

НДК

Строителни системи на основата на несправедливо забравени природни продукти като вар, глина, тръстика и корк са хит в строителството на нови жилища в Европа, при реставрацията на старинни сгради, както и при топлоизолацията и реновирането на частни жилища. RÖFIX възраждат за нов живот прекрасните качества на стари технологии, които стават основа за иновативни съвременни решения.
Тази година на изложението  ще бъдат представени и екзотични решения за ценителите – мазилки за вътрешни стени с камъни Сваровски, които се очаква да станат хит на изложението.
RÖFIX, като лидер на европейския пазар в сферата на топлоизолационните продукти, представя на Стройко и най-новите си продукти за топлоизолиране. “Днес до една трета от произведената енергия се губи през незащитената повърхност на сградите  – отбелязва Красимир Христов, управител на „RÖFIX” ЕООД в България. –  Tоплоизолационните системи RÖFIX са отлична инвестиция и се изплащат още на първия етап, чрез намаляване разхода на енергия за отопление, чрез опазване на околната среда и чрез нуждата от по-малко отоплителни уреди.”
Всички тези нови системи, технологии и продукти ще намерите на изложбената площ на RÖFIX пред НДК до пилоните, където висококвалифицирани специалисти ще ви помогнат да направите най-добрия избор. Ще познаете щанда по огромния бял силоз с оранжев надпис. Силозът се забелязва и от бул. Витоша.
За всички купувачи са предвидени разнообразни подаръци, промоции и изненади, а за журналистите – специално разработени мултимедийни дискове с хитри съвети и решения при проблеми с домашните ремонти.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |