Събития Рекорден за тази година джакпот от 1,2 млн. лв. дава тотото в неделя

Рекорден за тази година джакпот от 1,2 млн. лв. дава тотото в неделя

Петък, 19 март 2010 г., 12:35
Размер на буквите

Джакпотът в трето теглене на играта 6/49 нараства със завидна бързина. 14, 16, 23, 28, 33, 41 са изтеглените числа в 21-вия тираж. Никой от участниците в играта обаче не беше заложил на тази комбинация от числа. Това гарантира още по-голям джакпот за всички, които ще попълнят фишовете си за неделния тираж. По време на криза хората още повече разчитат на нашите игри, за да си осигурят добър живот. Това е естествена реакция.

В игрите на Спорт тото можеш да станеш милионер само срещу залог от 60 стотинки за една комбинация, коментира изпълнителният директор на БСТ Дамян Дамянов, съобщиха от пресцентъра.
Печалбата от над милион изкушава много българи. Още от началото на седмицата започнаха да се вият опашки пред тото пунктовете в страната. Близо половин милион бяха пуснатите фишове във всички игри на тотализатора от понеделник до четвъртък. Общият брой комбинации, участвали в тиража пък, възлизаше на 1 112 151 само за играта 6/49. Разнообразие в комбинациите имаше и в другите две игри – 566 829 комбинации в 5/35 и 270 084 различни комбинации в 6/42. Винаги пускам поне пет комбинации, защото така увеличавам шанса си, ако не за големите пари, то поне за някоя по-малка сума, която пак е много приятно да спечелиш, разказва разпален тото играч, чакайки на опашка за фишове.
Част от тото играчите дори се консултираха с нумеролози, които подозират че числото на предстоящия тираж – 22, може да се окаже решаващо и джакпотът да се падне именно тази неделя.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |