Събития ТВ предаване Инициатива - 4 март 2010 г., четвъртък (21 часа), Телевизия Стара Загора

ТВ предаване Инициатива - 4 март 2010 г., четвъртък (21 часа), Телевизия Стара Загора

Четвъртък, 04 март 2010 г., 10:18
Размер на буквите

Стратегията на Община Стара Загора за привличане на преки чуждестранни инвестиции не е само на хартия, а е изпълнена със съдържание и резултати, коментира зам.-кметът Велизар Балабанов. Това е един от критериите, по който общината е класирана на второ място в 2 категории на престижен конкурс, организиран от авторитетното издание Файненшъл таймс.

  • Видеокамерата, която следи денонощно движението по високо рисковия участък край село Подслон, на който са загинали при катастрофи десетки хора, е документирала около 10 000 нарушения само за един месец, отчитат от сектор Пътна полиция при Областна дирекция на МВР - Стара Загора.
  • Експерти от офиса на Службата за съвети в земеделието в Стара Загора представят актуални мерки, по които земеделските производители могат да кандидатстват за субсидии и с проекти за модернизиране на стопанствата.
  • Ротарианци направиха дарение за 70 000 евро на Дома за медико-социални грижи в Стара Загора, известен като Дом Майка и дете. Благодарение на това домът разполага с модерна кухня, отговаряща на изискванията на системата НАССР на ЕС.
  • Асоциацията на обществените фондации в България връчи за четвърта година своите награди Дарител на годината на фирми и физически лица, които са направили значими дарения към обществените фондации в своите градове. 3 от тях за съвместна дейност с Обществен дарителски фонд - Стара Загора.

Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора. Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък от 21 часа, с повторения в петък от 12,15 часа и в събота от 16,30 часа.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |