Събития Бизнес форум Стара Загора - Одрин, 27 - 28 ноември

Бизнес форум Стара Загора - Одрин, 27 - 28 ноември

Четвъртък, 15 октомври 2020 г., 13:50
Размер на буквите

ТПППрез март 2020 г. Търговско-промишлена палата - Стара Загора обособи Направление Турция. Създаването му е предизвикано от засиления интерес на турския бизнес към Старозагорски регион, както и обратно. Усложнената епидемична обстановка не позволи да се разгърне дейността му в пълен размер, но беше извършена много полезна организационна работа. В резултат на нея, по време на Фестивала на виното и културното наследство АВГУСТИАДА 2020, на която Турция беше международен партньор, се организира двустранна координационна среща, домакинствана от Олег Стоилов, Председател на Старозагорската палата и Исмет Чавушоглу, координатор на Направление Турция, с участие на представители на старозагорски фирми.

На срещата участваха членове на управителния съвет на Одринската търговско-промишлена палата, водена от председателя ѝ Реджеп Зъпкънкурт, заедно с други представители на одринския бизнес, както и Хюсеин Ергани, генерален консул на Република Турция в Пловдив и Мехмет Али Ердем, търговски аташе. На срещата се набеляза програма за развитие на отношенията между палатите и на търговско-икономическите отношения между регионите на Стара Загора и Одрин.

Като първо голямо събитие беше определено провеждане през настоящата година на форум в Стара Загора, с участие на представители на бизнеса от двата региона, на който да се разгледат възможности за взаимни инвестиции, за развитие на туризма и на търговските отношения. Предварителната програма на форума предвижда обща среща на 27 ноември и B2B срещи на 28 ноември.

Предприемачите, които имат желание да участват в срещата, трябва да заявят това до 21 октомври 2020 г. с попълване на формуляр за регистрация и изпращане на имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , за да се проучи възможността за намиране на партньори.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |