Събития Над 170 автомобила събира тазгодишното издание на Ретро парада в Стара Загора

Над 170 автомобила събира тазгодишното издание на Ретро парада в Стара Загора

Сряда, 30 септември 2020 г., 12:29
Размер на буквите

Ретро парад Стара ЗагораПредстоящото емблематично събитие Ретро парад Стара Загора събира за 17-ти път на едно място класиките в моторните превозни средства. На 3 октомври в парк Артилерийски, ще бъдат показани над 170 символа на различни автомобилни епохи. Очаква се един от най-впечатляващите участници да бъде рядък спортен автомобил марка Мерцедес, модел SSC, от който има произведени само три броя.

Гостите на Ретро парада ще могат да разгледат автомобилите от 10.00 до 16.30 часа. След това ще стартира парадна обиколка на ретро автомобилите по улиците на Стара Загора, съобщи Гино Иванов, част от ръководството на Старозагорски автомобилен клуб Ретро. Той допълни, че се очакват много изненади за посетителите на автомобилното изложение. Ще бъдат представени коли от началото на 20 век.

Много от возилата са в процес на реставрация и собствениците им правят всичко възможно да са готови до 3 октомври. Тъй като в Стара Загора ще се проведе последния за 2020 година парад. Именно тук ще бъде решен календарът на всички клубове в България за 2021 година, обясни още Иванов. За участие се допускат всички МПС, които отговарят на няколко основни критерия. Те трябва да са не на по-малко от 30 години, да бъдат в оригинално техническо състояние, както и да не се използват за ежедневна употреба от собствениците им - ограничение за марки и брой няма.

Събитието се организира от Старозагорски автомобилен клуб Ретро с подкрепата на Община Стара Загора и е част от проявите по повод Празника на града - 5 октомври.

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |