Събития Търговско-промишлена палата - Стара Загора проведе общо събрание

Търговско-промишлена палата - Стара Загора проведе общо събрание

Понеделник, 03 август 2020 г., 15:33
Размер на буквите

Олег Стоилов - Общо събрание на ТПП - Стара ЗагораТърговско-промишлена палата - Стара Загора проведе редовното си общо отчетно събрание в комплекс Зеленият хълм, при спазване на всички противоепидемични мерки, вкл. чрез третиране на въздуха в залата с концентратор на отрицателни кислородни аниони, производство на фирма Елфи-Тех. На събранието присъстваха членове на Палатата и много гости, представители на партньорски организации. Общото събрание протече при следния дневен ред: Приемане на отчет за дейността на Търговско-промишлена палата - Стара Загора за 2019 г. и Приемане на насоки и бюджет за дейността на Сдружението за 2020 г. В т. разни, бяха представени актуалните и нови проекти, дейности и предстоящи събития на Палатата, които са с пряка практическа полза за фирмите.

Председателят на ТПП – Стара Загора Олег Стоилов представи материалите по дневния ред, като акцентира на по-важните моменти от програмата на организацията.

Определен интерес предизвика предстоящото издание на Фестивала на виното и културното наследство Августиада 2020, който ще се проведе от 25 до 27 септември т.г. на открито на Античната улица на Августа Траяна в Стара Загора. Всеобщо одобрение и подкрепа предизвика идеята, предложена от Граждански клуб ЛИПА и подкрепена от Палатата, за изграждане на монумент на космическата слава на Стара Загора, в който да бъде експонирано копието на спътник Интеркосмос България 1300, изстрелян през 1981 г. Любен Георгиев, директорът на Бюрото по труда - Стара Загора, представи възможностите за подкрепа на бизнеса от Агенцията по заетостта.

След това се проведе обща дискусия, в която взеха активно участие представители на старозагорския бизнес и партньори на Палатата, в т.ч. Вени Петрова, председател на старозагорското Сдружение на хотелиерите и ресторантьорите, която в момента е и председател на Националното сдружение на хотелиерите и ресторантьорите; доц. Алексей Стоев, директор старозагорския филиал на Института по космически изследвания и технологии към БАН и др.
Всеобщо беше мнението, че организацията, независимо от сложната национална и международна обстановка, използвайки натрупания си опит, знания и авторитет, с помощта на своите местни, национални и международни партньори, продължава да бъде много полезна на своите членове и на бизнеса в региона.

На чаша вино, в неформална обстановка, участващите в събранието обмениха помежду си информация и идеи, които са предпоставка за затвърждаване на стари и развитие на нови проекти и партньорства.

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |