Събития Инж. Благовеста Шинева представи лекция за осъзнаването и спазванета на правилата за качество и безопасност на продуктите

Инж. Благовеста Шинева представи лекция за осъзнаването и спазванета на правилата за качество и безопасност на продуктите

Понеделник, 18 ноември 2019 г., 17:06
Размер на буквите

инж. Благовеста ШиневаНа 14 и 15 ноември 2019 г. в Пловдив се проведе двудневна международна конференция „Без аварии”. В събитието участваха експерти и инвеститори от различни сектори на индустрията. Правилната поддръжка на индустриалните съоръжения, безопасните условия на труд и предотвратяването на аварии бяха част от акцентите на конференцията.

Управителят на ЦИЕС ЕООД инж. Благовеста Шинева беше един от лекторите на форума. Лекцията, която тя представи, имаше за цел да насочи вниманието на участниците към изискванията за здраве и безопасност при използване на работно оборудване. „Безопасността на продуктите, които се пускат на пазара и /или в действие е въпрос, който е от обществен интерес, а тема за безопаснотта е изцяло е свързана с дейността на ЦИЕС. Всички потребители, когато си купуват продукт, искат да са сигурни, че той е безопасен и отговаря на всички регулаторни изисквания“ - коментира в интервю за организаторите на събитието, инж.Шинева.

Като трета независима страна, ЦИЕС ЕООД предлага експертни услуги в девет направления, в полза на икономическите оператори, които са изцяло свързани с интересите на потребителите по отношение на безопасността, живота и здравето на хората и опазването на околната среда.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |