Събития Бизнес конференция България - Пакистан - възможности за сътрудничество в търговията и туризма

Бизнес конференция България - Пакистан - възможности за сътрудничество в търговията и туризма

Понеделник, 21 октомври 2019 г., 16:18
Размер на буквите

Българска търговско-промишлена палатаБългарската търговско-промишлена палата, съвместно с Bridging Trade International, Пакистан и Посолството на Ислямска република Пакистан в София, организират Бизнес конференция „България - Пакистан - възможности за сътрудничество в търговията и туризма, която ще се проведе на 1 ноември (петък) от 10.00 часа в сградата на БТПП, ул. „Искър“ 9, ет.1, зала А.

Пакистан е бързо развиваща се държава с основен аграрно-индустриален профил. В страната се отглеждат пшеница, ориз, захарна тръстика, тютюн, картофи, цитруси, фъстъци и др. Пакистан е сред водещите производители на памук в света и има много добре развита текстилна индустрия. Основните промишлени отрасли са: добив на нефт, природен газ и хром, нефтопреработване, металургия, машиностроене, хранително-вкусова и текстилна промишленост.

Целта на конференцията е да предостави информация относно възможностите за търговия и туризъм между България и Пакистан. Освен официалната част и презентациите се предвижда и провеждането на двустранни срещи с представители на пакистански фирми от секторите: туризъм, текстилна промишленост, кожена индустрия, екипировка за спортни състезания, автомобилостроене, недвижимо имущество, хранително-вкусова промишленост и др. Профилът на пакистанските фирми може да бъде открит в приложение.

Желаещите да вземат участие в конференцията следва да заявят своя интерес в срок до 31 октомври 2019 (четвъртък), като изпратят попълнена приложената регистрационна форма на e-mail:  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.  . Участието в събитието е безплатно. Работен език: английски.

За допълнителна информация: дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на тел.: 02 8117 494, 8117 489.

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |