Събития Иновации за по-бързо лечение представя изложбата Медикус, Денто, Галения

Иновации за по-бързо лечение представя изложбата Медикус, Денто, Галения

Четвъртък, 10 октомври 2019 г., 10:13
Размер на буквите

EKИновации, намаляващи времето и дискомфорта при лечението на зъби, са основна тема на „Медикус, Денто, Галения 2019“. Изложбата за медицина, стоматология и фармация ще се проведе от 16 до 19 октомври в Международен панаир Пловдив с участието на водещи български и чуждестранни компании.

Сред новостите за по-бърза терапия са материали на германски производител, с които се опростява техниката на работа и така се съкращава продължителността на процедурите. Същият ефект се постига с мобилния лазер за лечение и избелване на зъби, който намалява и болката. Той е разработен от компания от Южна Корея. Зъбни импланти, гарантиращи по-лесно и безболезнено поставяне, ще демонстрира официалният представител на световноизвестна марка у нас.

Разработка на българска фирма е приложение за мобилни устройства, което отчита оборотите на зъболекарските турбини. Така дава сигнал за повреди и предпазва от грешки при манипулациите.

Новото поколение стоматологични машини предлагат по-голямо удобство за лекаря и пациента, тъй като са с много функции. На изложбата ще бъде представена и детска версия на апаратурата, която впечатлява с атрактивен дизайн и има МР4 видоеплеър с тъчскрийн.

25-ото издание на „Медикус, Денто, Галения“ продължава тенденцията да се презентира най-модерното оборудване за лекарски кабинети. Специалистите ще видят бутикови инструменти, направени по идея на клиента, дентални микроскопи с увеличение до 40 пъти и инструменти, ръчна изработка – всички те са продукти на германски компании. Многофункционалната апаратура спестява време и усилия на медиците. Такива са панорамният рентгенов апарат „4 в 1“ и портативният рентгенов уред, позволяваща лесно снимане и показващ директно визуализация на екран.

С иновациите, които представя, най-авторитетният форум на индустрията за здравето в България всяка година привлича над 4500 посетители от страната и съседните държави. На „Медикус, Денто, Галения 2019“ производители и дистрибутори отново ще предложат техника и консумативи, болнично обзавеждане, оборудване и инструменти за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатори, стерилизационни уреди, продукти за профилактика и хигиена на устата, работно облекло.

Специалистите ще имат възможност да се информират за най-актуалните тенденции, научни постижения и новости в практиката. Изложбата е интересна за широката публика с продуктите за домашна употреба.

Паралелно се провеждат Специализирана изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари „Цветна есен“ (16-20 октомври), Панаир на колекционерите „Булколекто“ с Европейска филателна изложба (18-20 октомври), киноложки изложби и финали за Световната киноложка купа (19-20 октомври).

На снимката:  Ново поколение стоматологични машини с много удобства за пациента и лекаря ще покаже изложбата „Медикус, Денто, Галеиня 2019“ от 16 до 19 октомври в Международен панаир Пловдив.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |