Събития Българо-индонезийски бизнес форум с участието на министъра на външните работи на Република Индонезия Н.Пр. г-жа Ретно Марсуди - 16.09.2019, София хотел Балкан

Българо-индонезийски бизнес форум с участието на министъра на външните работи на Република Индонезия Н.Пр. г-жа Ретно Марсуди - 16.09.2019, София хотел Балкан

Четвъртък, 05 септември 2019 г., 08:30
Размер на буквите

EKБългарската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира, че съвместно с Индонезийската търговско-промишлена палата и Посолството на Република Индонезия в София, организира Българо-индонезийски бизнес форум с участието на министъра на външните работи на Република Индонезия Н.Пр. г-жа Ретно Марсуди, който ще се проведе на 16 септември 2019 г. (понеделник) от 10.00 часа в София хотел Балкан.

Индонезия е перспективен търговски партньор на България сред страните от Югоизточна Азия. Индонезия е сред страните основателки на Асоциацията на страните от Югоизточна Азия (АСЕАН) и се стреми към водеща позиция в нейните рамки. Страната е и активен член на Азиатско-тихоокеанското икономическо сътрудничество (АПЕК). Страната играе активна роля и в икономическото партньорство между АСЕАН и страните от ЕС в рамките на Форума Азия - Европа (АСЕМ).

Индонезия е една от най-богатите на природни ресурси страни в света. Индонезийският износ за света се състои основно от газ и нефт, електрически уреди, дървесина, текстил, каучук. Индонезийският внос включва основно машини и оборудване, химически продукти, горива, храни.

Министър Марсуди ще бъде придружена и от бизнес делегация, представляваща секторите: транспорт и логистика, минно дело, информационни технологии, енергетика, търговия, хранително-вкусова промишленост – производство и търговия на палмово масло, кафе, чай, и др.

Моля, желаещите да участват в бизнес форума, да заявят своя интерес в срок до 13 септември 2019 (петък) като изпратят попълнена приложената регистрационна форма на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . Участието във форума е безплатно. Работен език: английски.

За допълнителна информация може да се свързвате с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на тел.: 02 8117 494, 8117 489.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |