Събития Започва работа по новия брой на изданието Икономически годишник на регион Стара Загора 2020. Палатата кани фирмите да участват с информация и с реклама

Започва работа по новия брой на изданието Икономически годишник на регион Стара Загора 2020. Палатата кани фирмите да участват с информация и с реклама

Понеделник, 02 септември 2019 г., 17:04
Размер на буквите

ТППТърговско-промишлена палата - Стара Загора подготвя поредното издание на Икономически годишник на регион Стара Загора 2020. Изданието ПРЕДСТАВЯ икономическото развитие на региона, класации на компаниите по икономически показатели, анализи и сравнителни данни,регионални проекти от обществена значимост, тенденции и очаквания за бъдещи периоди, полезна регионална информация.

Икономическият годишник се РАЗПРОСТРАНЯВА сред български и чуждестранни компании и инвеститори; местните власти, държавни институции и агенции и библиотеки; банки и други финансови дружества; търговските отдели на дипломатическите ни мисии зад граница и чуждестранните посолствата в България; търговско-промишлени палати и други бизнес организации, Enterprise Europe Network - най-голямата мрежа в света, създадена от Европейската комисия за подкрепа на бизнеса.

Това единствено представително издание на регионалната икономика се осъществява с подкрепата на Община Стара Загора, Агенция за регионално икономическо развитие, Тракийски университет, компании рекламодателии други регионални организации и институции.

Изданието е двуезично - български и английски, пълноцветно и луксозно. Електроннa версия на изданието сепубликува се и в интернет.

Рекламодателите могат да се включат с рекламни карета на цяла, половин или на четвъртстраница и на водещи позиции на книжното и електронното издания. Участието в Икономическия годишник, освен маркетингово послание, осигурява имиджова реклама на компанията като част от икономическата общност на региона и представлява допълнение към фирмените материали по време на бизнес срещи, участия в панаири и изложения.

УСЛОВИЯ за рекламно представяне

 ceni yb 2020

Цените са БЕЗ включен ДДС.

СРОК за предоставяне на рекламните материали - 31 януари 2020 г. Планира се изданието да излезе от печат през месец март 2020 г.

Убедени сме, че поредното 19-о издание на Икономически годишник ще допринесе за разпознаваемостта на Старозагорски регион и убедителното ни представяне пред вътрешни и чуждестранни партньори и инвеститори като едно добро място за живот и бизнес.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |