Събития Арбитражният съд при БТПП предоставя на своите клиенти възможност за достъп до електронните досиета на делата на английски език

Арбитражният съд при БТПП предоставя на своите клиенти възможност за достъп до електронните досиета на делата на английски език

Сряда, 17 юли 2019 г., 09:06
Размер на буквите

АСАрбитражният съд при БТПП предоставя на своите клиенти възможност за достъп до електронните досиета на делата на английски език. Във връзка с приоритетите на Арбитражния съд при БТПП, сред които е и осъвременяване нивото на дигитализация на Арбитражния съд чрез усъвършенстване на компютърната програма на Арбитражния съд и заложеното в програмата за 2019 г. разширяване на базата в софтуера за делата на Арбитражния съд с цел разработване на английска версия за международни арбитражни дела, Българска търговско-промишлена палата информираме, че от 15 юли т.г. английската версия на онлайн системата на АС при БТПП за достъп до електронните досиета на международните дела е достъпна. Английската версия на Арбитражния съд е изцяло съобразено с изискванията на GDPR.

Новата функционалност се отнася за международните арбитражни дела (МАД) и предоставя достъп на английски език до етикетите и данните в програмата като пълен аналог на функционалността на български език на програмата в секцията на Международните арбитражни дела.

Тази нова опция е в полза за всички чуждестранни клиенти на Арбитражния съд при БТПП и техните процесуални представители, които ще могат да следят чрез отдалечен достъп развитието на процеса, постъпилите документи и доказателства в досието на делото, както и постановените актове.

Арбитражният съд при БТПП следва поставените си цели, които ще позволят на клиентите му да имат достъп до качествено съвременно правосъдие и ясен и прозрачен процес чрез достиженията на технологиите в XXI век.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |