Събития БТПП организира работна среща с ръководството на China Construction Bank Corporation

БТПП организира работна среща с ръководството на China Construction Bank Corporation

Сряда, 26 юни 2019 г., 09:07
Размер на буквите

БТППБългарската търговско-промишлена палата кани работодателите на работна среща с ръководството на China Construction Bank Corporation. Събитието ще се проведе на 5 юли 2019 г. в зала Б на БТПП (София, ул. Искър 9, ет. 1) от 11:00 часа.

China Construction Bank Corporation, със седалище в Пекин, е водеща търговска банка в континентален Китай и започва дейността си през октомври 1954 г. като Китайска строителна банка. Банката присъства на фондовата борса в Хонконг през октомври 2005 г. и на Шанхайската фондова борса през септември 2007 г. В края на 2018 г. пазарната капитализация на банката достига 207.179 млрд. щ.д, което я поставя на пето място сред банките в света. Банката се нарежда на второ място сред световните банки въз основа на капитал. С 14 977 клона и 345 971 служители, банката предоставя цялостни финансови услуги, включително лично банкиране, корпоративно банкиране, управление на инвестиции на стотици милиони индивидуални и корпоративни клиенти. 

China Construction Bank Corporation има над 200 клона и дъщерни дружества от всички нива в 29 страни и региони по света. Дъщерните дружества на Групата покриват множество бизнес области, като взаимни фондове, финансов лизинг, животозастраховане, имуществено застраховане, инвестиционно банкиране, фючърси и пенсии. Банката поддържа своята клиентоориентирана, пазарно-ориентирана философия на бизнеса и е посветена да бъде банката с най-добрата възможност за създаване на стойност, съобразена както с краткосрочните, така и с дългосрочните ползи, както за целите на бизнес операциите, така и за социалната отговорност и в крайна сметка максимално увеличаване на стойността за клиентите, акционерите, обществото и служителите.

При интерес за участие в срещата, моля в ерок до 28 юни 2019 г. да потвърдите на тел. 02 8117 421 или имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . Работният език на срещата е английски.

За повече информация, заинтересованите компании могат да се свържат с Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации” при БТПП. на телефон 02/8117 421 или 02/8117 497.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |