Събития Представяне на магистърски програми на университет Wichester за обучение в Солун

Представяне на магистърски програми на университет Wichester за обучение в Солун

Петък, 14 юни 2019 г., 09:10
Размер на буквите

БТППБългарската търговско-промишлена палата информира, че съвместно с Гръцко-българската ТПП и Бизнес колеж ICBS в Солун, подготвя събитие за представяне на възможностите за повишаване образователната подготовка и квалификацията на служители на български предприятия. В тази връзка на 24 юни 2019 г. от 14:00 часа в залата на БТПП, София, ул. Искър 9 ще се проведе представяне на магистърски програми с икономически профил на Университета Winchester.

Програмата е подходяща за хора със завършена бакалавърска степен, които желаят да надградят своето образование и да разширят знанията си в икономически дисциплини и по-конкретно бизнес администрация. Програмата позволява ангажиране на работещ и неговия работодател с поделяне на разходите за обучението. Стойността на обучението е изключително приемлива и по-малка в сравнение с обучението по същата програма във Великобритания. Обучението се осъществява в Солун, което спестява средства за транспорт, пребиваване.

Продължителността на програмата е 12 месеца, а обучението е присъствено, но съобразено със служебните ангажименти на обучаващите се /присъствие една седмица на всеки 2 месеца/ и се осъществява на английски език.

За да се запознаете с всички възможности, които предлага Бизнес колеж ICBS в Солун и Университет Winchester, да научите за условията за придобиване на магистърска степен по редица икономически специалности и да установите контакт с представители на университета, Българската търговско-промишлена палата Ви кани да вземете участие в предстоящото представяне на 24 юни 2019 г. Работен език на събитието е английски.

Моля, потвърдете своето присъствие на тел. 028117489, 028117421, или e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации.

obuchenie

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |