Събития Семинар: Как се прави бизнес с Бангладеш?

Семинар: Как се прави бизнес с Бангладеш?

Петък, 07 юни 2019 г., 12:34
Размер на буквите

БТППБългарската търговско-промишлена палата оптравя покана за участие в семинар: Как се прави бизнес с Бангладеш, организиран съвместно с Посолството на Народна република. Бангладеш в Анкара, акредитирано и за България. Събитието ще се проведе на 14 юни 2019 г. в зала А на БТПП (София, ул. Искър 9, ет. 1) от 10:00 часа.

Експерти от Посолството на Бангладеш ще представят пред участниците факти от икономическото развитие на страна, инвестиционния климат, потенциални сектори за взаимодействие между фирми от България и Бангладеш.

Бангладеш е 39-та по големина икономика в света, като в Южна Азия е на второ място, след Индия. Страната се развива много бързо и е оценена от МВФ като ново развиващ се пазар с доход на глава от населението 1 888 щ.д. през 2018 г. и БВП 314 млрд.щ.д. 

Най-големите търговски партньори на Бангладеш са ЕС, САЩ, Япония, Индия, Австралия, Китай и страните от Югоизточна Азия /ASEAN/. Страната има силно вътрешно потребление и е въведена програма за либерализация на икономиката. 

Частният сектор се развива много бързо, особено в секторите текстил, фармацевтична промишленост, корабостроене, металообработка, електроника, енергетика, строителни материали, химическа промишленост, хранително-вкусова промишленост и лека промишленост - кожени изделия.

При интерес за участие във форума, моля в срок до 13 юни 2019 г. да потвърдите на тел. 02 8117 421 или-мейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . Работният език на форума е английски.

За повече информация, заинтересованите компании могат да се свържат с Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации” при БТПП, на телефон 02/8117 421 или 02/8117 497.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |