Събития Обучение на тема "Възлагане на зелени обществени поръчки. Добри практики от Швейцария"

Обучение на тема "Възлагане на зелени обществени поръчки. Добри практики от Швейцария"

Вторник, 04 юни 2019 г., 10:07
Размер на буквите

обучениеБългарската търговско-промишлена палата получи покана от Агенция по обществени поръчки за участие в обучение на тема „Възлагане на зелени обществени поръчки. Добри практики от Швейцария“. Освен екипа на Палатата в обучението има възможност да се включат и членове на БТПП.

Събитието е в изпълнение на проект „Методическа подкрепа за развитието на „зелените“ обществени поръчки в България“, финансиран по Българо-швейцарската програма за сътрудничество.

Обучението е с продължителност един ден и половина и можете да изберете някой от следните периоди: 4-5 юни или 5-6 юни, или 6-7 юни в Центъра за образование, наука и култура „Проджект Лаб“, Зала 1, на адрес гр. София, бул.“Мария Луиза“ 58 и е с продължителност ден и половина.

Участниците ще се запознаят с резултатите от проучването на националния пазар за обществени поръчки, селектираните продуктови групи, представени в „Практическото помагало за възлагане на „зелени“ обществени поръчки“, както и с възможностите за прилагане на екологосъобразни критерии. 

Водещи експерти от Швейцария ще споделят своя опит при възлагане на устойчиви поръчки. Ще бъде представен и Каталог с добри швейцарски практики.

Участниците ще получат екземпляр от „Практическото помагало за възлагане на „зелени“ обществени поръчки“, както и рекламни материали, изработени от рециклирани и биоразградими продукти.

Необходимо е да се заяви участие, като се изпрати попълнена приложената регистрационна форма на е-мейли: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |