Събития Инициатива Единение, , създадена от акад. Стефан Воденичаров и екип от български учени, представя своите приоритети в Стара Загора

Инициатива Единение, , създадена от акад. Стефан Воденичаров и екип от български учени, представя своите приоритети в Стара Загора

Понеделник, 03 юни 2019 г., 08:13
Размер на буквите

Инициатива ЕдинениеНа 6 юни от 18 часа в Стара Загора в зала 1 на хотел Верея ще се проведе среща за представяне на Инициатива Единение, създадена от акад. Стефан Воденичаров и екип от български учени и интелектуалци, дълбоко убедени, че бъдещето на България е свързано с обединението на обществото, с връщането към националните корени, към българската духовност, вяра, култура и образование.

На срещата ще присъстват акад. Стефан Воденичаров, акад. Георги Марков, акад. Атанас Атанасов, предприемачът Красимир Дачев и други гости.

Търговско-промишлена палата - Стара Загора каним всички, които вярват, че ЕДИНЕНИЕТО е пътят за просперитета на България, да присъстват на срещата и да участват в дискусията за неговата реализация в Стара Загора и България.

За по-добра организация на срещата е необходимо желаещите да участват в нея да заявят това на имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , с контакти, на които да изпращаме последваща информация по темата.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |