Събития БТК и Вивател се сляха във Vivacom

БТК и Вивател се сляха във Vivacom

Петък, 11 септември 2009 г., 11:40
Размер на буквите

Българската телекомуникационна компания и мобилният оператор Вивател, собственост на телекома, излизат на пазара с нова визия и под ново име - Vivacom. С това приключва последният етап от обединението на двете компании и от формирането на единен екип, заяви Бернард Москени, главният изпълнителен директор на БТК.
С промяната най-големият телеком в страната реализира стратегията си да се обърне изцяло към клиента, като предложи пълната гама от телекомуникационни услуги.

Портфолиото на Vivacom включва фиксирани и мобилни комуникации, интернет достъп, услуги с добавена стойност на конкурентни цени. Услугата свръхскоростен интернет, досега известна като ADSL, вече ще се нарича Vivacom Net.
Vivacom ще е първият телеком у нас, който ще предложи на своите клиенти завършен цикъл от съобщителни услуги. Това е тенденция не само в Европейския съюз, но и в световен мащаб. Ще се разработват индивидуални решения за клиентите, което ще даде особено добри възможности за бизнес потребителите. Една от тях е мобилен офис, предложен за първи път от БТК, информира вестник Пари.
Целта на обединението ще подобри самото управление на компанията, ще съкрати до минимум излишните разходи и ще позволи телекомът да постигне устойчив ръст. Технологичното сливане на двете компании, което се извърши през януари тази година, позволи на БТК да проучи докрай потребителските нагласи и да развие именно комплексните услуги, които досега липсваха на телекомуникационния пазар, обясниха от компанията. Vivacom ще заложи не толкова на създаването на нов продукт, колкото на усъвършенстването на най-търсените от клиентите услуги и на цените, на които ще бъдат предложени.

От края на октомври всички търговски обекти на компанията ще са с новото лого на Vivacom.
Наскоро компанията придоби една от водещите вериги за мобилни технологии 2be, чиито магазини също се интегрират в търговската мрежа на Vivacom.
От началото на 2010 г. обединеният екип на телекома ще се премести в нова сграда.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |