Събития Покана: Искаш бизнесът ти да расте? Ние имаме експертиза и ноу-хау.

Покана: Искаш бизнесът ти да расте? Ние имаме експертиза и ноу-хау.

Четвъртък, 16 май 2019 г., 16:19
Размер на буквите

Информационен бизнес форумЕвропейската банка за възстановяване и развитие, Европейският консултантски център по инвестиционните въпроси и Европейският съюз канят представители на бизнеса на Информационен бизнес форум, който ще се състои на 4 юни 2019 г. от 13:00 часа в зала Петко Р. Славейков в сградата на Община Стара Загора.

Ще се запознаете с възможностите, които дава програмата “Подкрепа за малкия бизнес” на Европейската банка за възстановяване и развитие за осигуряване на консултантска помощ в почти всички сфери на промяна, които биха гарантирали растеж и развитие на компанията ви.

Ще имате шанса да чуете от първо лице какви са стъпките за кандидатстване и колко време отнема одобрението на проект по програмата. Ще получите практически съвети за успех при кандидатстването.

Форумът ще бъде открит от представители на Министерството на икономиката и община Стара Загора, които са партньори на ЕБВР в организацията на събитието. Целта на срещата е да се помогне за реализиране на идеите ви.

Участието е безплатно, но е необходима регистрация на мейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. до 29 май 2019 г. чрез изпращане на попълнената регистрационна форма.

Местата в залата са ограничени, затова побързайте да резервирате своето. Регистрацията се затваря след запълване на залата.

Форумът се осъществява с подкрепата на: Министерството на икономиката, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и Община Стара Загора.

ЕБВР помага на малките и средните предприятия да растат, да се развиват и отново да растат, превръщайки се в истински катализатор за местната икономика. Година след осъществяване на проект по програмата: 68% от клиентите ни увеличават оборота си средно с около 30%, а 56% подобряват производителността си средно с около 26%. Бизнесът им се увеличава с около 51% и се налага разкриване на нови работни места. Броят на служителите се увеличава с около 23% и 18% от клиентите ни си осигуряват външно финансиране за разрастването си.

Вижте повече на: www.ebrd.com/knowhow/bulgaria

eubank

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |