Събития Покана за участие в инвестиционен форум Иновативни проекти за фирми от Южен Централен регион, които да кандидатстват за ресурс по т.н. План Юнкер

Покана за участие в инвестиционен форум Иновативни проекти за фирми от Южен Централен регион, които да кандидатстват за ресурс по т.н. План Юнкер

Сряда, 10 април 2019 г., 13:04
Размер на буквите

ПловдивТърговско-промишлена камара – Пловдив, съвместно със Съвета по иновации при БТПП, Интернет Медиа Груп - Пловдив и Дигитална агенция Сеомакс, организира Инвестиционен форум Иновативни проекти за фирми от Южен Централен Регион, които да кандидатстват за ресурс по т.н. План Юнкер.

  • Уточнената дата е 23 април 2019 г. (вторник).
  • Място : Международен Панаир Пловдив, Пресцентър.

Форумът за Южна България е вторият, след провеждането на първото събитие в БТПП през декември 2018. Основната презентация на форума ще изнесе г-жа Илиана Цанова, зам.-ръководител на Фонда за Стратегически Инвестиции при Европейската комисия и ЕИБ. Модератор на форума ще бъде доц. Йосиф Аврамов, д-р по икономика, председател на Съвета по иновации при БТПП.

Предварително участие с представяне на свои инвестиционни проекти са заявили предприятия от Пловдивска област, представители на инвестиционната общност, други институции, общини и фирми. 

Представяне на инвестиционните проекти ще бъде последвано и от дискусия, като събитието ще завърши с обмен на мнения в неформална обстановка.

Търговско-промишлена камара – Пловдив се обръща към предприемачите да вземат участие във Форума. Проявилите интерес към възможностите и условията за ползването на финансовия ресурс по "Плана Юнкер" трябва да заявят участие на тел: 032 90 89 89, 0878 809 150, E-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Те ще получат и Програма на събитието, след съгласуване с Министерството по Икономиката, Българската Банка за Развитие и други участници с презентации.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |