Събития Възможности за търговия с Китай - покана за участие в две изложения

Възможности за търговия с Китай - покана за участие в две изложения

Понеделник, 01 април 2019 г., 12:25
Размер на буквите

поканаТърговско-промишлена палата - Стара Загора активно партнира с Центъра за насърчаване на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа (ЦНСССКЦИЕ).  Центърът работи като платформа за насърчаване, на двустранна и многостранна основа, на бизнес контактите и бизнес взаимодействието между фирми, организации и сдружения в Китай и 16-те страни от ЦИЕ и по този начин допринася за сключване на конкретни сделки за търговия със селскостопански и хранителни продукти. Това на свой ред помага за привличане и реализиране на инвестиции в областта на селското стопанство и хранително-вкусовата промишленост,  за създаването на съвместни предприятия и подкрепя прилагането на различни двустранни и многостранни проекти в областта на земеделието и храните. Повече информация за ЦНСССКЦИЕ можете да намерите на www.china2ceec.org и www.16plus1cloud.org.

На 18 април в Стара Загора ще се проведе мащабен форум за представяне на същността и възможностите на ЦНСССКЦИЕ за съдействие на фирмите и организациите за развиване на търговски и научни отношения с Китай, с демонстрация на платформата за електронна търговия и прагматични съвети за нейното използване. Допълнително ще получите покана и програма за форума.

ЦНСССКЦИЕ организира различни форуми в Китай и съдейства на български фирми за участването им в тях. Изпращаме ви покана за две такива изложения:

При интерес за участие в изложенията, можете да се свържете директно с ЦНСССКЦИЕ за предоставяне на допълнителна информация относно документите (таблици) и сертификати, които следва да се подготвят за участията, на посочените контакти:

Поради ограниченото време Търговско-промишлена палата - Стара Загора призовава фирмите, които имам интерес за бърза реакция.

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |