Събития Славин Янакиев получи наградата Мениджър на годината на Клуба на работодателя

Славин Янакиев получи наградата Мениджър на годината на Клуба на работодателя

Събота, 26 януари 2019 г., 15:55
Размер на буквите

Славин ЯнакиевНаградата Мениджър на годината за 2018 г., връчена по време на Празника на бизнеса, организиран от Клуб на работодателя – Стара Загора, заслужи изпълнителният директор на Прогрес АД Славин Янакиев. Наградата му връчи кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров.

Наградите на клуба на работодателя в Стара Загора са традиционни. През тази година призът за Инвеститор на годината за 2018 г. получи новият председател на клуба доц. Борислав Попов, ръководител на фирма Термохран инженеринг АД. Призът за Най-динамично развиваща се фирма за 2018 г. взе Агроконсулт инженеринг ЕООД, а плакетът му беше поднесен от областния управител на Стара Загора Гергана Микова. Фирмата Изолинвест ЕООД беше отличена като Най-иновативна фирма за 2018 г. Пламен Михалев, който е член на Управителния съвет на клуба, получи своята награда от председателя Общинския съвет Таньо Брайков. Тазгодишният носител на приза Социално отговорен бизнес е Шидеров ЕООД. Собственикът Христо Шидеров получи наградата от Васил Пиронков, председател Сдружение Съюз на предприемачите – Асеновград. Тази година Управителния съвет инициира още една награда – Иновации в сферата на културата за 2018 г.

За нейн безапелационен носител беше обявен Огнян Драганов, директор на Държавна опера Стара Загора. Неговият плакет поднесе бившия председател на клуба арх. Банко Банов.

На Празника на бизнеса, организиран от Клуб на работодателя – Стара Загора, специални гости бяха областният управител Гергана Микова, кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров, зам.-кметът Красимира Чахова, председателят на Общинския съвет Таньо Брайков, представители от Сдружение Съюз на предприемачите – Асеновград, Сдружение на предприемачите – Пазарджик, Сдружение на предприемачите – Панагюрище, приятели и съмишленици.

Стефан Шоселов награди от името на Клуба на работодателя и Конфедерация на работодателите и индустриалците в България четири талантливи деца. Награда получи Ивет Тодорова, ученичка в Професионална гимназия по строителство и архитектура Лубор Байер, специалност Строителоство и архитектура, 11 клас. Тя е с отличен успех за учебната 2017/2018 година, председател на ученическия училищен съвет и е класирана на I-во място по проект Ориентирани към успеха по програма Еразъм+. Награда получи и ученичката от същото училище и със същата специалност специалност Антонина Койчева (12 клас). През всичките години тя е завършвала с отличен успех, вземала е участие в олимпиади по математика и български език и литература и участва активно в изявите на училището в периода 2014 - 2018 година. Третият награден беше Даниел Ладжев от Таекуондо клуб Августа. Той е с приз за най-перспективен млад състезател, първи в световната ранг листа в неговата група, балкански шампион и бронзов медалист на евровейското първенстно, в категория, в която останалите са с 3 години по-големи от него. Награден беше и Добромир Иванов, 13 годишен талантлив млад музикант, възпитаник на Националното училище по музикални и сценични изкуства Христина Морфова.

Тържеството продължи с богата програма, в която участие взеха артисти от Държавна опера Стара Загора, танцьори от Стефан денс клуб, и изпълнители от НУМСИ Христина Морфова. А специалната атракция на вечерта беше Милко Калайджиев, който забавлява гостите със стари и съвременни шлагери.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |