Събития Старозагорски младежи помагат на хора в нужда

Старозагорски младежи помагат на хора в нужда

Петък, 25 януари 2019 г., 16:30
Размер на буквите

Младежки общински съвет - Стара ЗагораЧленовете на Младежки общински съвет - Стара Загора започват на 28 януари т. г. втората благотворителна целогодишна кампания Дари, за да зарадваш - 2. Първата благотворителна кампания през 2018 година бе за събиране на ученически пособия, дрехи и играчки за едно старозагорско училище. Тази година кампания има за цел да помогне на човек в нужда.

Ние, а и всички граждани, към които се обръщаме можем да бъдем добри, съпричастни и състрадателни не само по време на големите християнски празници, но и през цялата година.Ако искаш да зарадваш хората до теб, направи скромно дарение на човек в нужда. за който един топъл обяд значи много - казват младежите.

В кампанията може да се включи всеки, който има желание и възможност да дари поне един пакет хранителни продукти или консерви с дълготраен срок на годност. Събраните продукти ще бъдат предоставени на социалните кухни към църквите Св. Димитър и Св. Паисий Хилендарски в град Стара Загора, съобщават от пресцентъра на Община Стара Загора.

Всеки, който желае да се включи в кампанията трябва да има в предвид следните условия: Хранителните пакети / боб, ориз, леща, грах, макаронени изделия, нишесте, брашно, сол, захар, олио или консерви/ трябва да са с дълъг срок на годност и без нарушение на опаковката.

Всичко, което искате да дарите, може да донесете в Младежки дом – бул. Патриарх Евтимий 176 – през цялата година, всеки работен ден от 08.30 до 21.00 часа.При предаването им заявете, че са за кампанията.

Повече информация - на тел. 042 639 974, а за учениците и от представителя на Младежки общински съвет в съответното училище.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |