Събития Регионалната библиотека в Стара Загора посреща младежи в модерна тийнзона

Warning: getimagesize(http://www.chambersz.com/images/2019/Teen space_4.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/chamber/public_html/plugins/content/smartresizer.php on line 598

Регионалната библиотека в Стара Загора посреща младежи в модерна тийнзона

Четвъртък, 24 януари 2019 г., 17:30
Размер на буквите

тийнзонаРегионална библиотека Захарий Княжески - Стара Загора открива на 28 януари, понеделник, в 11 часа, нова зона, в която ще посреща младежите от града. Пространството е оборудвано с компютри, мултимедия, електронни четци, настолни игри, книги и комикси, подходящи за младите посетители и разполага с отлична интернет свързаност. 

Специализираната зона с площ 80 кв.м. е дарение от ТЕЦ КонтурГлобал Марица Изток 3. Компанията изцяло осигури ремонта и оборудването на залата на стойност от близо 40 000 лева по своя социален проект „Енергия за библиотеката“, разработен с много вдъхновение от екипите на Регионалната библиотека и енергийната компания, със съдействието на Община Стара Загора. Програмата на новото тийн пространство ще бъде изпълнена с много и разнообразни дейности. Освен представяния на книги, филмови прожекции, читателски и писателски клуб, клубове по разговорен английски и настолни игри, в новата зона ще се провеждат и различни дискусии по теми, които интересуват младите хора.

 Мястото ще бъде домакин и на младежки отбори по робопрограмиране, легороботика и математика.

КонтурГлобал Марица Изток 3 от 5 години подкрепя най-голямата библиотека в регион Стара Загора. Компанията подпомага обогатяването на библиотечния фонд и подобряването на материалната база. Централата регулярно дарява нови заглавия на известни чуждестранни и български автори, компютърна техника и абонаменти за специализирани издания, съобщават от пресцентъра на Община Стара Загора.

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |