Събития Покана за участие в Икономически годишник на Старозагорски регион 2019

Покана за участие в Икономически годишник на Старозагорски регион 2019

Понеделник, 03 декември 2018 г., 16:32
Размер на буквите
1cci bg logo2Търговско-промишлена палата - Стара Загора подготвя поредното издание на Икономически годишник на Старозагорски регион 2019.
Изданието ПРЕДСТАВЯ икономическото развитие на региона, класации на компаниите по икономически показатели, анализи и сравнителни данни, регионални проекти от обществена значимост, тенденции и очаквания за бъдещи периоди, полезна регионална информация.
Икономическият годишник се РАЗПРОСТРАНЯВА сред български и чуждестранни компании и инвеститори; местните власти, държавни институции и агенции и библиотеки; банки и други финансови дружества; търговските отдели на дипломатическите ни мисии зад граница и чуждестранните посолствата в България; търговско-промишлени палати и други бизнес организации, Enterprise Europe Network - най-голямата мрежа в света, създадена от Европейската комисия за подкрепа на подкрепа на бизнеса.
Това единствено представително издание на регионалната икономика се осъществява с подкрепата на Община Стара Загора, Агенция за регионално икономическо развитие, Тракийски университет, компании рекламодатели и други регионални организации и институции.
Изданието е двуезично - български и английски, пълноцветно и луксозно, публикува се в интернет.
Рекламодателите могат да се включат с рекламни карета на цяла, половин и четвърт страница и на водещи позиции на книжното и електронното издания. Участието им в Икономическия годишник осигурява имиджова реклама на компанията като част от икономическата общност на региона и представлява допълнение към фирмените материали по време на бизнес срещи, участия в панаири и изложения.

 

УСЛОВИЯ за рекламно представяне              

                                                                       фирми     членове                            фирми     не членове

    Вътрешна страница                                              400 лв.                                                    500     лв.   

    ½ вътрешна страница                                           300 лв.                                                    400     лв.

    ¼ вътрешна страница                                           200 лв.                                                    300     лв.

   

   

Цените са БЕЗ включен ДДС.

СРОК за предоставяне на рекламните материали - 28 февруари 2019 г. Планира се изданието да излезе от печат в средата на месец март 2019 г.

Убедени сме, че поредното издание на Икономически годишник ще допринесе за разпознаваемостта на Старозагорски регион и убедителното ни представяне през вътрешни и чуждестранни партньори и инвеститори като едно добро място за живот и бизнес.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |