Събития Удължено работно време предлага обновеният офис на EVN в Стара Загора

Удължено работно време предлага обновеният офис на EVN в Стара Загора

Петък, 30 ноември 2018 г., 08:37
Размер на буквите
1офис EVNEVN България откри обновения си офис за клиентско обслужване в Стара Загора на ул. Отец Паисий 89. На церемонията присъстваха Робърт Дик, председател на управителния съвет на EVN България, Янчо Калоянов, зам.-кмет на община Стара Загора, Надежда Чакърова-Николова, омбудсман на община Стара Загора, Емил Георгиев, председател на Федерацията на потребителите и други.
Ние следваме желанията на нашите клиенти и се стремим да им предлагаме обслужване и консултация в приятна и удобна среда, каза Робърт Дик при откриването. Надявам се по-широкото пространство на офиса, увеличеният брой на EVN консултанти и приятната атмосфера да се приемат добре от нашите клиенти в Стара Загора и областта, сподели още той.
Напълно обновеният EVN офис предлага пълният набор от продукти, услуги и консултации, свързани с доставките на електроенергия. Той е разположен в по-голямо и просторно помещение с площ от 126 кв. м и разполага с 10 работни места в сравнение с 6-те работни места досега. Той ще работи с удължено работно време: понеделник – петък: 09:00 – 19:00 ч, а от началото на 2019 г. ще е отворен 7 дни в седмицата.
Откриването на новия модерен EVN офис следва политиката на дружеството за развитие и подобряване на стандартите на клиентско обслужване, съобразяване с изискванията и очакванията на клиентите. Подобни модерни клиентски офиси компанията вече откри в Бургас и Пловдив. С откриването на клиентски офис EVN България залага на модерна визия на клиентското обслужване, предлагано от енергийните инфраструктурни компании в България.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |