Събития Среща с Международната търговска палата Пътят на коприната, 20 ноември 2018 г.

Среща с Международната търговска палата Пътят на коприната, 20 ноември 2018 г.

Четвъртък, 15 ноември 2018 г., 08:07
Размер на буквите
1SRCIC logoДелегация от Международната търговска палата Пътят на коприната (SRCIC) ще посети България в периода 19 – 20 ноември 2018г. по покана на Българската търговско-промишлена палата. Международната търговска палата Пътят на коприната SRCIC http://www.srcic.com/ е неправителствена организация с нестопанска цел, чиято основна мисия е да популяризира инициативата Един пояс, един път и да допринесе за хармоничен растеж и насърчаване на свободната търговия, основно в рамките на Пътя на коприната. Ролята на SRCIC е да даде възможност на членовете си да развият партньорства за търговия и инвестиции и участие в съвместни проекти. В SRCIC членуват 90 търговски асоциации и организации от 75 страни по Пътя на коприната. От началото на 2018г. Българската търговско-промишлена палата се присъедини към Международната търговска палата Пътят на коприната.
В тази връзка отправяме покана за среща с представителите на Международната търговска палатаПътят на коприната, която ще се проведе на 20 ноември 2018 г. /вторник/ от 14.30 ч. в БТПП, зала А, ул. Искър 9, София. Международната търговска палата Пътят на коприната е важен елемент за осъществяване на сътрудничество с Китай във всичките му форми. На срещата ще бъде представена нейната дейност, инициативи и ще бъдат обсъдени инвестиционните възможности и проекти, с които България да участва във формата за сътрудничество Централна и Източна Европа - Китай.

 

При интерес за участие в срещата, моля потвърдете на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или на тел.: 02 8117 421 до 19 ноември 2018 г.

 

Работен език на срещата е английски!

 

Приложение:

 
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |