Събития В Стара Загора Коледните и Новогодишните базари започват от 1 декември

В Стара Загора Коледните и Новогодишните базари започват от 1 декември

Понеделник, 12 ноември 2018 г., 10:23
Размер на буквите
1община стара загора1118В Стара Загора тази година Коледните и Новогодишни базари започват от 1.12.2018 г. и продължават до 07.01.2019 г. включително. В парк Пети октомври ще бъдат разположени 13 дървени къщички с площ по 6 кв. метра.
В централната част на града места за организиране на Коледни и Новогодишни базари са определени още на тротоарната площ пред магазин Боруй, пред читалище Св. Климент Охридски, пред бившия магазин Битова химия, ул. Августа Траяна и бул. Патриарх Евтимий пред Младежкия дом.
В западната част на града също ще има коледни базари северозападно от подлеза в кв. Трите чучура център, южно от бул.Ц. С. Велики № 39 и северно от бул.Ц. С. Велики № 2. В кв. Железник базарите ще се разположат на ул. Загорка до автобусна спирка № 1, на ул. Младост до кафене Съни и на ул. Ген. Иван Пашинов до блок 37, а в кв. Зора - на централния площад.
На територията на базарите е разрешено да се продават само детски играчки, дребни подаръчни комплекти, коледни аксесоари, скара, вурстове, вино и пакетирани захарни изделия.
Забранена е продажбата на цигари и алкохолни напитки с действително алкохолно съдържание по обем над 18 % vol, пиротехнически изделия и взривни вещества, които създават опасност за живота и здравето на гражданите, конфекция, трикотаж, бельо, промишлени стоки.
Заявления за участие в коледните и новогодишни базари се приемат от 8.30 ч на 14.11.2018 г. до 17.30 ч на 28.11.2018 г. в административните бюра. Таксите за ползваната площ се заплащат в касите на административните бюра и в касата на Община Стара Загора.  
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |