Събития Участвай наживо в оперното приключение Musica al Vivo

Участвай наживо в оперното приключение Musica al Vivo

Петък, 09 ноември 2018 г., 16:12
Размер на буквите
1Musica al vivoMusica al Vivo е новия атрактивен проект на Държавна опера - Стара Загора, който ще се реализира съвместно с екипа на Парк-Хотел Стара Загора ! На 23 ноември от 19.00 часа почитателите на оперното и балетното изкуство ще бъдат въвлечени в необичаен спектакъл, в който без репетиция ще станат действащи лица и дори изпълнители в класическа оперна постановка. По желание всеки зрител ще може да си избере предварително сценичен костюм от богатия гардероб на Старозагорската опера и да се превърне в персонаж от действието и атмосферата на операта Травиата от Джузепе Верди и на оперетата Прилепът на Йохан Щраус. Фрагменти от класическите шедьоври ще бъдат представени на няколко сцени сред роматничната обстановка на залите Орфеида и Кибела в петзвездния комплекс.
Така гостите на спектакъла ще се окажат на самата сцена, на една ръка разстояние от изпълнителите, ще могат да се разхождат между персонажите, превъплъщавайки се в избран от самите тях драматичен образ, обясни идеята си авторът на проекта Огнян Драганов, директор на Държавна опера – Стара Загора.
Освен на фрагменти от Травиата и Прилепът гостите на необичайното представление ще се насладят и на класически балетни платна, избрани балетни дуети и ансамбли от балета Дон Кихот, които ще бъдат представени от солистите, хора, балета и оркестъра на Държавна опера - Стара Загора. И за да почувстват атмосферата на автентичния парижки локал, в който се развива историята на влюбените герои, гостите на вечерта ще дегустират висококачествени вина от лимитирани серии и подбрани коктейлни хапки и комплименти. А след края на артистичната програма събитието ще продължи с изискана вечеря в зала Тервел и изпълнения на подбрана салонна музика.
Musica al Vivo ви очаква в петъчната вечер на 23 ноември в зала Орфеида и зала Кибела на Парк-Хотел Стара Загора. Билети за спектакъла се продават на касите на Държавна опера Стара Загора и на рецепцията на парк-хотела.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |