Събития В Стара Загора се въвеждат ограничения заради колоездачната обиколка

В Стара Загора се въвеждат ограничения заради колоездачната обиколка

Петък, 11 септември 2009 г., 10:31
Размер на буквите

Въвеждат се временни ограничения в движението във връзка с 59-та международна колоездачна обиколка на България, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Стара Загора. Във връзка с провеждането на 59-та международна колоездачна обиколка на България, на 11 и 12 септември ще бъдат въведени временни ограничения в движението по пътищата в Старозагорска област.

На 11 септември състезателите ще навлязат в областта около 15.00 часа по път ІІ-66 от гр. Нова Загора – с. Подслон – разклона за гр. Казанлък –околовръстен път на Стара Загора – път І-5 –(височина Змейово) – с. Тулово и ще навлязат в гр. Казанлък по бул. Княз Ал. Батенберг. Финалът на етапа е около 17.00 часа пред хотел Казанлък. На 12 септември етапът Казанлък – Пловдив ще започне в 13.30 пред хотел Казанлък. Колоната ще премине по маршрут бул. Ал. Батенберг - с. Тулово – височина Змейово – с. Борилово – с. Пряпорец – с. Богомилово – гр. Чирпан – с. Плодовитово – с. Мирово и се очаква да излязат от областта в посока Пловдив около 17.00 часа. Движението на пътните превозни средства по маршрута на състезанието ще се спира достатъчно време преди преминаване на първите състезатели и ще се пуска веднага след преминаването на придружаващия ги автомобил с надпис Край на колоната. За да бъде предотвратено образуването на колони по път ІІ-66 на с. Подслон до гр. Стара Загора от 14.30 часа днес движението на автомобилите по направление гр. Бургас в двете посоки ще бъде пренасочвано по обходен маршрут от Стара Загора (пътен възел на път І-5 с път ІІ-57) към с. Могила – с. Сърнево – гр. Раднево – Нова Загора – до преминаването на колоната.
От Пътна полиция предупреждават, че се очакват временни затруднения в движението по маршрута на състезанието и пресичащите го пътни артерии. Апелират към водачите да се движат с повишено внимание, съобразена скорост и стриктно да изпълняват указанията на полицейските служители.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |