Събития Нова образователна инициатива за мотивация на ученици започва в Стара Загора

Нова образователна инициатива за мотивация на ученици започва в Стара Загора

Сряда, 31 октомври 2018 г., 15:38
Размер на буквите
1аз и моят успехВ Деня на народните будители – 01.11 от 19:00 в споделеното работно пространство на Стара Загора ZaraLab (ул. Княз Александър Батенберг 28) ще бъде представена образователната инициатива за мотивация и личностно развитие на ученици Аз и моят успех. По време на събитието ще бъде представени целите и визиите на инициативата, нейното разработване и развитие, причините за нейното създаване и развитие, както и предстоящата обучителна програма.
Пилотната годишна програма Аз и моят успех няма аналог за страната в момента. Тя включва 28 безплатни мотивационни събития в четири различни панела, които ще се водят от професионалисти с релевантен опит. Целта е младежите да се подготвят с умения и компетенции за реализиране в условията на глобалната икономика. Програмата е насочена към ученици от 10-ти, 11-ти и 12-ти клас, като не е от значение в какъв профил на обучение са те. Програмата е насочена към универсални умения, които биха били необходими на всеки един млад човек при бъдеща успешна реализация.
Всеки панел събития има различна цел, като първият ще запознае участниците в академията със съвременните техники за вглеждане и откриване на себе си, които ще им помогнат при изграждането на личностната им мотивация и последващото им кариерно ориентиране. Вторият е насочен тясно към образованието, като в него ще запознаем участниците с различни съвременни методологии - част от тях, свързани с неформалното обучение, които ще спомогнат в значителна степен за по-лесното усвояване на преподадените в училище знания и ще допринесат за допълнителното разширяване на кръгозора и общата култура на младежите. Третият панел от лекции ще бъде насочен към това да запознае участниците с тенденциите, настоящото ниво и прогнозите за развитие на дигиталните технологии в съвременния свят и по какъв начин могат да се възползват от тях. Финалният панел от лекции ще запознае участниците с ключовите умения за успешната им реализация в 21-ви век. В рамките на втората половина на годишната програма ще има предвидено индивидуално менторство според интересите и нуждите на всеки желаещ участник.
Откриващото събитие е отворено за всички желаещи да го посетят. Не се изисква предварителна регистрация. Подробности можете да намерите тук: https://www.facebook.com/events/503941343424097/
Телефон за информация: 0885 877 636 – Венелин Добрев
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |