Събития Българо-азербайджанс​ки бизнес форум, 7 ноември 2018 г., София Хотел Балкан, гр. София

Българо-азербайджанс​ки бизнес форум, 7 ноември 2018 г., София Хотел Балкан, гр. София

Петък, 26 октомври 2018 г., 15:35
Размер на буквите
1untitled261018В периода 6-7 ноември 2018 г. ще се проведе V T0 заседание на Българо - азербайджанската междуправителствена комисия за икономическо сътрудничество. Очаква се посещение на официална делегация от Република Азербайджан, придружена от бизнес делегация от компании с дейност в сферата на хранително-вкусовата промишленост, машиностроене, енергетика и други сектори от общ интерес. Целта на тяхната визита в България е да бъдат установени трайни отношения, основани на взаимноизгодно сътрудничество.
По повод посещението на азербайджанската бизнес делегация, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира Българо- азербайджански бизнес форум с провеждане на двустранни срещи, който ще се проведе от 09:30 ч. на 7 ноември 2018 г. (сряда) в гр. София, „София Хотел Балкан", зала „Средец" (бивш хотел „Шератон").
Форумът ще бъде открит от съпредседателите на междуправителствената комисия г-жа Теменужка Петкова, министър на енергетиката на Република България и г-н Инам Керимов, министър на селското стопанство на Република Азербайджан. Участие в официалната част ще вземат представители на българските институции, ангажирани с насърчаване на двустранното търговско-икономическо сътрудничество. Целта на бизнес визитата е да бъдат активизирани търговско-икономическите отношения между Република България и Република Азербайджан, да бъдат разкрити нови възможности за търговско и производствено сътрудничество и делови партньорства, както и за насърчаване на двустранните инвестиции в двете държави.
При проявен интерес от участие в бизнес форума, очакваме попълнена приложената регистрационна форма в срок до 31.10.2018 г. на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . Регистрацията в деня на събитието стартира в 09:00 ч.
София 1000, ул. „Леге" № 2-4 тел.: (02) 940 79 40; факс: (02) 940 79 93 www.sme.aovernment.ba: e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Допълнителна информация можете да получите от г-жа Евелина Иванова на телефон: 02/940 79 78 и г-жа Милла Герганска на телефон: 02/940 79 79.
Участието на българските фирми в Българо-азербайджанския бизнес форум е безплатно. На регистрираните участници, допълнително ще бъде изпратена програма на събитието.
 

Приложения:

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |