Събития В Стара Загора Фонд Земеделие организира Дни на отворени врати

В Стара Загора Фонд Земеделие организира Дни на отворени врати

Петък, 26 октомври 2018 г., 10:14
Размер на буквите
1ДФ Земеделие2018Областната дирекция на Държавен фонд Земеделие в Стара Загора ще бъде домакин днес на инициативата Дни на отворени врати. Временният офис за граждани ще работи за посетители от 10 до 14 часа. При завишен интерес от страна на земеделските стопани, ще бъде отворен до 17.30 часа.
В приемната кандидатите по различните схеми, мерки и програми, които институцията администрира, ще могат да правят справки и предложения за подобряване работата на областната дирекция. Тя се намира на бул. Славянски № 45 ет. 4.
По време на инициативата ще се проведе благотворителна изложба на детски рисунки във фоайето на дирекцията. Целта е да се популяризира таланта на малки творци от школа от областта.
За всички основни програми, които фонд Земеделие прилага, са определени експерти, които ще отговарят на въпросите на земеделските стопани. Ако казусите им са от по-сложен характер, който налага комплексни проверки, те ще получат отговорите писмено - до 10 работни дни от внасяне на запитванията.
През тази година ДФ Земеделие организира Дни на отворени врати във всички свои областни дирекции. Инициативата е в съответствие с подхода за публичност и прозрачност в работата на институцията, която е част от приоритетите в програмата на изпълнителния директор Живко Живков. Отворените врати се организират в изпълнение на стратегическите цели на фонда за подобряване обслужването на граждани и повишаване доверието във фонда, както и превенция на корупцията и противодействие на измамите.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |