Събития В Казанлък се провежда Изложение на университетите

В Казанлък се провежда Изложение на университетите

Вторник, 16 октомври 2018 г., 14:55
Размер на буквите
1Колеж Казанлък2018Изложението на университетите в страната се провежда днес в Казанлък. В него ще участва и Техническият колеж в града. За времето от 10.00 ч. до 20.00 ч всеки желаещ ще може да се запознае отблизо с условията за кандидатстване, в т.ч. и какви са нужните оценки и документи, които трябва да има за участие в прием в колежа или други учебни заведения.
Доц. Пламен Угринов – преподавател в Технически университет – София, и Технически колеж – Казанлък, ще бъде на разположение на всеки, който иска да получи информация за висшето училище, за възможностите, които то предлага.
В рамките на деня колежът ще представи специалността Технология на машиностроенето по професионално направление Машинно инженерство. Завършилите успешно тригодишния курс на обучение придобиват висше образование с образователно-квалификационната степен Професионален бакалавър. Те могат да продължат обучението си в образователно-квалификационната степен Магистър в същото професионално направление. Седмичният учебен график е съобразен със заетостта на работещите студенти – четвъртък и петък от 13.00 ч. и събора целодневно от 8.30 часа. Студентите учат техника и технологии в машиностроенето с широко развити семестриални практикуми във водещи машиностроителни фирми в Казанлък и използване на модерни софтуерни продукти.
Тази година Технически колеж – Казанлък, прие студенти за втори път, след като през 2017 г. се сбъдна една отколешна за жителите на града мечта – да има висше училище в Казанлък.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |