Събития Актуална информация за конкурса Царица на Августиада 2018

Актуална информация за конкурса Царица на Августиада 2018

Сряда, 26 септември 2018 г., 07:48
Размер на буквите
1Избор на Царица на Августиада 7Както вече знаете, седмото издание на Фестивала на виното и културното наследство АВГУСТИДА 2018 ще се проведе от 12 до 14 октомври т.г. в Регионален исторически музей Стара Загора и на други места в града. За трети път ще се проведе конкурса за избор на Царица на Августиада, като посланик на фестивала. Първите две момичета, спечелили престижното отличие - Антония Дойчева и Мартина Танева изпълниха своята мисия да популяризират фестивала и културно-историческото наследство на Стара Загора на туристически форуми и други събития.
В тазгодишния конкурс има много нови елементи, които със сигурност ще повишат неговия престиж. Кастингът на желаещите да се включат в избора ще бъде на 29 септември от 14 ч. в Платинум клуб на Mall Galleria. Молът отново ще осигури паричните награди на победителите. Тоалетите на момичетата за конкурса ще бъдат осигурени от магазина на престижната модна къща „Юнона“ в Mall Galleria Стара Загора, която ще награди момичетата, класирани на първите три места с актуални тоалети. Царицата на Августиада ще спечели професионална фото сесия и ще бъде корица на списание Zona bg за месец ноември.
 

Царицата на Августиада 2018 ще получи специално изработена за конкурса корона. Короната е уникат, а дизайнът и изработката са на Славин Янакиев, изп. директор на завод Прогрес. Тя ще бъде връчена от миналогодишната победителка.

 

Победителката в конкурса и нейните подгласнички ще участват в официалното откриване на фестивала. Тя ще вземе участие и в Гала вечерта, и в награждаването на отличените вина. Ще представя Августиада и Стара Загора на туристически форуми и други събития през годината.

Всички участнички в конкурса ще получат награди, осигурени от търговските марки на Mall Galleria, а именно Golden rose, RKAcessories, Martinez perfume, Атлетик фитнес.
Основните критерии, на които трябва да отговарят участничките са красота, индивидуалност и естетика, стил, познания и интелект, умение за общуване. Всяко момиче, което счита, че притежава тези качества и е на възраст от 18 до 30 години, може да се запише за участие в Туристически информационен център Стара Загора и на бюро Информация в Mall Galleria Стара Загора до 28 септември, включително.
На претендентките за титлата им предстои усилена подготовка за конкурса. Те ще трябва да се запознаят с културно-историческото наследство на осем хилядолетния ни град, с начина за отглеждане на грозде и производство на вино в една от най-добрите винарни в България - Мидалидаре Естейт и да споделят преживяното. Всичко това ще бъде запечатано във филм, който ще се представи по време на финалния етап на конкурса, на 12 октомври от 19 часа на ниво 2 в Mall Galleria Стара Загора. Входът е свободен. В журито ще участват представители на организаторите, партньорите и спонсорите на АВГУСТИАДА, а председател ще бъде известната Жени Калканджиева.
 

Предстои оспорвана надпревара, коя от претендентките ще стане посланик на Фестивала Августиада и на нашия град.

 

Снимки от предишните конкурси за Царицата на Августиада и програмата на Августиада 2018. Кратък филм - анонс за избор на Царицата на Августиада 2017 вижте тук.

 

Повече информация за фестивала можете да видите на www.avgustiada.com, а процеса за избора на Царицата на Августиада 2018 можете да следите във Fейсбук тук.    

 

 

 

 

 

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |