Събития Среща дискусия - Оценка на представянето на персонала - практики и нови тенденции

Среща дискусия - Оценка на представянето на персонала - практики и нови тенденции

Вторник, 18 септември 2018 г., 09:52
Размер на буквите
1 bauhБългарска асоциация за управление на хора, съвместно с ПОК Съгласие и Търговско-промишлена палата - Стара Загора организира поредно събитие от инициативата HR маратон на тема Оценка на представянето на персонала - практики и нови тенденции. Ще си отговорим на въпросите Как?, Кога? и Защо? с помощта на Таня Бриклер и на Любомир Терзиев. Очакваме представители на бизнеса на интересна дискусия с и за ЧР-и. Събитието ще се проведе в Стара Загора, хотел Ефир (ул. Х. Д. Асенов 52) на 27 септември 2018 г. от 14:30 ч. 

Събитието е отворено без такса за участие, но изисква предварителна регистрация тук.

Оценката на представянето според ЧР специалистите е ключов процес, който спомага организациите да постигат стратегическите си цели, а служителите - да развиват своите знания, умения и компетенции. Световните тенденции показват преминаване от формален, детайлен ежегоден преглед към честа обратна връзка 'в реално време'. На събитието ще обсъдим как всъщност изглежда процесът на оценка на представянето в различни компании в България и ще поговорим какви са новите световни тенденции и как те могат да бъдат въведени на практика.
Таня Бриклер е един от основателите и управител на Прометрикс ООД. Организационен психолог с над 15 години опит в сферата на психологическото тестиране и организационното консултиране. Ръководила е проекти, свързани с оценка нивото на компетенциите на кандидати за работа и служители, участвала е в процеса на създаване на тестове и компетентностни модели и в оптимизиране на процедурите на подбор и оценка на работното представяне. Създала е методика за 360-градусова обратна връзка, широко използвана от компании в различни сектори в България.
Любомир Терзиев е доктор по икономика в областта на управлението на човешките ресурси и има степен MCIPD по управление и развитие на хората. Автор е на редица национални и международни публикации в различни области на ЧР. Над 15 години управлява дейността по ЧР в организации от секторите образование, енергетика, телекомуникации и производство. В момента заема позиция Групов Мениджър ЧР за България в най-голямата в региона и втората по-големина в света група в здравеопазването – Acibadem Citiy Clinic на IHH. Любомир ще представи въпросите, които стоят пред ЧР в сектори като здравеопазването, където измерването на представянето е трудно и често ненужно или вредно. Все пак оценката на трудовото представяне има и други важни роли освен да измерва и възнаграждава. Какви са основните дилеми и в какви иновативни посоки ще развива своята системата Acibadem Citiy Clinic.

Ако сте направили регистрация за участие, но нямате възможност да присъствате на събитието, ви молим да ни информирате своевременно. По време на събитието ще бъдат правени снимки.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |