Събития 3D принтиране и неговото приложение Стара Загора, ЗараЛаб, 4 октомври 2018, 10:00 ч. до 13:00 ч.

3D принтиране и неговото приложение Стара Загора, ЗараЛаб, 4 октомври 2018, 10:00 ч. до 13:00 ч.

Четвъртък, 13 септември 2018 г., 13:58
Размер на буквите
3d printТърговско-промишлена палата - Стара Загора съвместно с 3Dbgprint организира среща с цел представяне на технологичните и бизнес възможности за широко използване на 3D принтиране в индустрията и други сектори. 3Dbgprint e най-голямата фирма в България, представител на водещи световни производители на 3D принтери, която е специализирана в оборудване и части за 3D принтиране, 3D моделиране, 3D сканиране и 3D обучения. От скоро фирмата предлага на бизнеса услугата print-on-demand, с която десетократно се намалят производствените разходи при създаване на продуктови тестови производства и макети. Ще имате възможност да се докоснете и да проследите технологичния процес на последно поколение 3D принтери, да обмените опит и ценни контакти по време на работен обяд.
За 3D принтинг се говори отдавна като втора индустриална революция и макар много хора да възприемат 3D принтирането като научна фантастика, то е вече напълно реално, близо и достъпно за всички нас. То е процес, при който се наслагват слоеве пластмаса, метал или всякакви други материали, за да се създаде триизмерен предмет (резервни части, калъфчета, клещи, чаши, всякакви домашни потребности, всякакви рекламни материали, както и образци на всякакви произвеждани продукти). Целта на 3Dbgprint е да даде на бизнеса висококачествено, достъпно, лесно за ползване и изключително прецизно средство за създаване на реални триизмерни обекти като от компанията са убедени, че 3D технологиите са задължителни във всеки един производствен процес.
Целева група
  • Всички производствени фирми, без значение от техния отрасъл - пластмасови изделия, електронни изделия, производство на отделни компоненти в определена индустрия, автомобилостроене, производство на свещи и много други
  • Архитекти 
  • Рекламни агенции
Желателно е хората, които ще присъстват да са от отдел Производство - производствен директор или собственик на фирма, занимаваща се с производство на стоки. За рекламните агенции - дизайнер или собственик.
От 3Dbgprint предлагат на всички присъстващи да изпратят желан от тях детайл в STL формат, който ще бъде принтиран като мостра с размери до 10 см, която ще бъде донесена и показана на събитието. Използвайте въображението си и отпечатайте всичко, което не сте могли да направите до сега.
Срещата ще се проведе на 04 октомври 2018 г. от 10:00 ч. до 13:00 ч. в залата на ЗараЛаб, намираща се на адрес Княз Александър Батенберг 28 (Сити Център - Стара Загора), етаж 2.
Присъствието е напълно безплатно, но се изисква предварителна регистрация, която ние ще потвърдим, ако сте от посочената целева група.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |