Събития Есенният панаир в Стара Загора започва в края на септември

Есенният панаир в Стара Загора започва в края на септември

Петък, 07 септември 2018 г., 10:23
Размер на буквите
1панаир2018Традиционният есенен панаир в Стара Загора ще се проведе в периода от 28.09.2018 г. до 06.10.2018 г. включително.
Той ще бъде изграден на ул. Иван Вазов северно от ул. Радецки до ул. Хан Аспарух, както и в югозападната част на парк Загорка. Обектите за продажба на скара – бира на територията на панаира ще работят от 02.10.2018г. до 06.10.2018г. включително.
Заявления за участие в панаира да се приемат от 8,30 ч. на 10.09.2018г. до 16,30 ч. на 20.09.2018 г. в сградата на Административно бюро Изток, ул.Ангел Кънчев № 70.
Разрешения за временно поставяне на преместваеми съоръжения и елементи на градското обзавеждане по време на панаира се издават по реда на постъпването на заявленията, до запълване на местата по схемата, утвърдена от Главния архитект на Общината и след представяне на следните документи:
  • заявление за участие по образец; 
  • удостоверение за липса на данъчни задължения по чл.87, ал.6, издадено от НАП не по-рано от 30 дни от датата на подаване на документите; 
  • декларация за липса на задължения към Община Стара Загора към датата на подаване на заявление за участие; 
  • за производители – удостоверение от Камарата на занаятчиите; 
  • за атракционни съоръжения - сертификат за произход на съоръженията, технически паспорти за съоръженията, ежегоден технически преглед, сключен договор с лицензирана фирма, която извършва контрол при всяко построяване на съоръженията; 
  • квитанция за платена пълна такса за 9 дни за участие в панаира за заявената квадратура по подаденото заявление. Участниците, разполагащи обекти за продажба на скара – бира заплащат пълната такса за 5 дни за участие в панаира.
За опазването на обществения ред на територията на панаира ще се грижат полицейските служители към звено Общинска полиция и служители на звено Общинска охрана при Община Стара Загора.
На територията на панаира е разрешено разполагането на атракционни съоръжения, произведения на художествените занаяти, обекти за продажба на захарни изделия, детски играчки и скара-бира.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |