Събития АВГУСТИАДА 201​8 - Фестивал на виното и културното наследство - Стара Загора -12-14.10.2018

АВГУСТИАДА 201​8 - Фестивал на виното и културното наследство - Стара Загора -12-14.10.2018

Петък, 07 септември 2018 г., 07:58
Размер на буквите
1avg 2018Търговско-промишлена палата - Стара Загора и компания OINORAMA wine consulting& business solutions, с подкрепата на Община Стара Загора, за седма поредна година организират уникалния Фестивал на виното и културното наследство АВГУСТИАДА 2018, който ще се проведе в периода 12-14 октомври 2018 г. в Регионален исторически музей Стара Загора и на  други места в града.
Предишните издания на Фестивала преминаха с нарастващ успех. Неповторимата му атмосфера и увеличаващият се брой изложители и посетители, вкл. задгранични, правят това събитие знаково за Стара Загора и го нареждат сред водещите в календара на винените изложения в България.
В АВГУСТИАДА 2018 за трети път ще се избере ЦАРИЦА НА АВГУСТИАДА като посланик на Фестивала. Първите две ЦАРИЦИ НА АВГУСТИАДА изпълниха своята мисия да популяризират фестивала и Стара Загора на туристически форуми и други събития.
Римска вила край Чаталка е културно-историческият акцент на фестивала. На специалната изложба и презентация ще се запознаете с уникални факти за този обект на 30 км от Стара Загора с голям туристически потенциал.
Швейцария е международен акцент на тазгодишното изложение, на което ще бъдат представени и други страни, някой от тях вече с традиционно участие. Продължава развитието на кулинарния сектор на фестивала. Ще се проведат два майсторски класа - Шоколад и вино - необикновени съчетания на вкусове и усещания и Сортове маслини, видове зехтини и начин на консумация. Форумът е съпроводен с богата и разнообразна културна програма с участието на Държавна опера Стара Загора и много старозагорски състави.  

 

Духът на Августиада можете да почувствате на сайта www.avgustiada.com - богата информация от предишните издания, а кратката видео визитката на изложението вижте на www.youtube.com/watch?v=0P1VDCcatPY

 

В приложените материали за АВГУСТИАДА 2018 ще намерите:
Обръщаме се със специално предложение към фирмите да закупят предварително входни билети за изложението, с които да наградят свои работници и служители. Повярвайте ни, получава се чудесен тиймбилдинг, а с това ще подкрепите това уникално старозагорско събитие.  

 

За допълнителна информация и заявки за участие, закупуване на куверти и входни билети за събитията на Фестивала можете да се обръщате на тел. 042626297, 0888718677 или  на: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |