Събития В Стара Загора отново ще пръскат срещу комари

В Стара Загора отново ще пръскат срещу комари

Вторник, 31 юли 2018 г., 15:12
Размер на буквите
1комари 2018Община Стара Загора има готовност за повторна обработка срещу комари на тревните площи, паркове и градини, както и на водните обекти в областния град. Причината са падналите обилни валежи и влагата, които благоприятстват за увеличаване на популацията на насекомите. Изчаква се настъпването на подходящи атмосферни условия и спиране на валежите.
Сключен е договор с фирма Контрол - М ЕООД, Стара Загора. Със заповед на кмета Живко Тодоров са определени длъжностни лица, служители на общинска администрация, които да следят за изпълнение на дейностите по договора и да присъстват при приемане на извършеното и съставянето на протокол за обработка против комари на определените обекти.
Ще бъдат обработени паркове, градини, детски площадки, Античния форум, разсадник Върха, в района на АБ Център, улици в централната градска част и кварталите Лозенец, Зора и К. Ганчев, както и тревни площи в района на Зоопарка.
Определени са и длъжностни лица, служители на общинска администрация Стара Загора, които да следят за изпълнение на дейностите по договора и да присъстват при приемане на извършеното и съставянето на протоколи за ларвицидна обработка против комари на водните обекти на територията на града.
Ще бъдат обработени фонтаните в парковете Пети октомври, Йордан Капсамунов, Артилерийски, Зеления клин и Чайка. В списъка на обектите са включени още фонтаните по бул. М. М. Кусев, Жабките, Пингвините, кръговото на бул. Славянски и езерото Загорка.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |