Събития Търговско-промишлена палата - Стара Загора представя най-новия член на сдружението - фирма Бест хотелс ЕООД

Търговско-промишлена палата - Стара Загора представя най-новия член на сдружението - фирма Бест хотелс ЕООД

Понеделник, 30 юли 2018 г., 14:45
Размер на буквите
1 ББХ 2018Търговско-промишлена палата - Стара Загора представя най-новия член на сдружението - фирма Бест хотелс ЕООД, която е собственик на новия бизнес хотел в Стара Загора - Best Boutique Hotel, намиращ се само на няколко минути от идеалния център на града. Неговият елегантен и стилен екстериор, в комбинация с еклектичния и ексцентричен интериор, му спечели наградата на БХРА за най-добър бутиков хотел, едва 5 месеца след неговото официално откриване. А идеалната му локация го прави подходящо място за организиране на различни събития. За гостите с автомобил е достатъчно да го оставят пред входа на хотела и той ще бъде паркиран от специален служител в един от двата паркинга - открит или подземен.
На разположение на гостите са 52 стаи, 3 апартамента, VIP апартамент и VIP мезонет. Персоналът се грижи за паркирането на автомобилите на своите гости в открития или подземния паркинг. Хотелът разполага с две зали - заседателна зала с 12 места и голяма конферентна зала с 90 места, разположени на втория етаж на хотела, които са с естествена светлина. И двете зали са оборудвани с всичко необходимо за провеждането на едно събитие - HDTV, флипчартове, проектори, озвучителни системи, стационарни и безжични микрофони, лаптопи с DVD, високоскоростен Wi-Fi Интернет. Всички помещения имат перфектна звукоизолация от външния шум. На разположение на гостите е екип от професионалисти, които помагат в планирането, организирането и провеждането на събития - конференция, бизнес срещи, официален обяд или корпоративна вечеря. 
Приложено изпращам кратка презентация, за да се запознаете с хотела. Корпоративните клиенти могат да разчитат на преференциални оферти. 
За повече информация посетете уебсайта www.hotel-stz.com.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |