Събития Субсидирано посещение - SIA Hospitality Design в Римини - 10-12.10.2018 - Римини, Италия

Субсидирано посещение - SIA Hospitality Design в Римини - 10-12.10.2018 - Римини, Италия

Сряда, 18 юли 2018 г., 13:53
Размер на буквите
1img 155Експо Бизнес Партнерс, в качеството си на официален представител на Italian Exhibition Group за България, организира бизнес делегация, която в периода 10 - 12 октомври 2018 г. ще посети международния салон - SIA Hospitality Design в Римини. Делегацията ще включва собственици, главни мениджъри и мениджъри доставки на висок клас хотели и ваканционни селища, както и вносители и дистрибутори на консумативи, аксесоари и обзавеждане за хотели.
SIA Hospitality Design достигна своето 67-то издание. Това е единственото изложение в Италия, запазено изключително за италианските производители на обзавеждане, консумативи, аксесоари, съдове и прибори, продукти и услуги за секторите хотелиерство и ресторантьорство (не са представени професионални кухни). Тук можете да видите новите тенденции и иновации, които променят концепцията за гостоприемство. По същото време се провеждат световноизвестната туристическа борса TTG INCONTRI, както и специализирания салон за външно обзавеждане SUN. През втория и третия ден от посещението, участниците в делегацията ще имат възможност да посетят и тези два салона.

 

За да участвате в селекцията е необходимо да попълните и ни изпратите по електронната поща приложения регистрационен формуляр, най-късно до 31 юли 2018 г.
 

Одобрените от организаторите фирми се задължават да проведат минимум 15 срещи с предварително избрани от тях изложители (10 срещи на 10 октомври от 10:00 до 16:30 часа и 5 срещи на 11 октомври от 10:00 до 12:30 часа). Чрез онлайн система, която ще бъде активна от 18 септември до 5 октомври 2018 г., участниците в делегацията ще имат достъп до профилите на всички изложители и ще могат да регистрират срещи с потенциални партньори. Разходите за три нощувки със закуска, трансферите от летището на Болоня до хотела и обратно, преводач за срещите, ежедневните трансфери до панаира и входните билети са за сметка на организаторите.

За допълнителна информация не се колебайте да се свържете с нас на следния имейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. и на мобилни телефони: 0899190961; 0899126277

 

Приложение:

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |