Събития Неуравновесен палил коли в Стара Загора заради обида

Неуравновесен палил коли в Стара Загора заради обида

Петък, 05 февруари 2010 г., 14:46
Размер на буквите

Старозагорски криминалисти и антимафиоти заловиха група, извършила палежи на 2 автомобила на 4 февруари. Задържани за 72 часа са С.С., на 26 г., Г.И., на 22 г. и Г.Н., на 19 г. от областния град. За първите двама има безспорни доказателства, че са извършители на престъпленията, съобщи на пресконференция директорът на ОДМВР - Стара Загора комисар Алекси Алексиев. Изяснява се съпричастността и на третия.

На 4 февруари между 1.00 и 3.00 часа в Стара Загора бяха запалени леки автомобили с марките Хонда и БМВ, собственост на притежатели на механа в Стара Загора. Мотивите са свързани с отмъщение. С.С., който досега не е осъждан, проявявал видима неуравновесеност и палел коли заради обида и пререкание с потърпевшите. разследващият орган ще прецени дали трябва да му се назначи психиатрична експертиза, но лицето напълно е осъзнавало деянията си.
Г.И. има условна присъда за притежание на дрога и новото му престъпно деяние е в периода на изпитателни срок, съобщиха от полицията.
Освен това в задържаните са намерени над половин килограм амфетамин, 10 грама марихуана, електронни везни и маски за лицата.
Проверява се съпричастността на арестуваните и към други палежи на леки автомобили в Стара Загора. Не се изключва и същите да са извършители на подобни престъпления срещу платена поръчка.
На 4 февруари е задържан и 24-годишен мъж, за който са събрани данни, че е извършил палеж на автомобил на 24 януари. У него също са намрени 10 грама марихуана.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |