Събития Уъркшоп Подкрепа за МСП, участващи в процеса на професионална подготовка

Уъркшоп Подкрепа за МСП, участващи в процеса на професионална подготовка

Сряда, 11 юли 2018 г., 16:14
Размер на буквите
AC4SME logoГермано-Българската индустриално-търговска камара организира съвместно с Българо-германски център за професионално обучение (ДП БГЦПО) два уъркшопа по проект AС4SME, единият от които ще бъде на 17.07.2018 г. в гр. Стара Загора.
Уъркшопът е на тема Подкрепа за малки и средни предприятия, участващи в процеса на професионална подготовка: професионални обучители за малки и средни предприятия (AС4SME) и ще се проведе на 17.07.2018 г. (вторник) от 10:30 до 14:30. в Стара Загора в клона на ДП БГЦПО на ул. Капитан Петко войвода 34.
AС4SME е мащабен европейски проект, който се реализира от търговските и индустриалните камари в 12 държави, участващи в програма Еразъм+. Крайната цел на проекта е привличането на все повече малки и средни предприятия към програми за обучаващи се чрез запознаването им с темата за дуално професионално обучение. Повече информация за проекта може да намерите на www.ac4sme.eu/bg/.
На уъркшопа ще бъде представен проектът, участниците ще бъдат информирани за възможностите на дуалното професионално обучение, ползите от него и ще получат безплатен екземпляр от специално изготвен наръчник, който предлага набор от инструменти за обучители, служители в малки и средни предприятия, които искат да приемат за пръв път обучаващи се в техните фирми. Той ще помогне да се разберат по-добре законовите разпоредби и ще улесни подготовката за приемането на обучаващи се.
Уъркшопът се организира съвместно с Българо-германски център за професионално обучение (ДП БГЦПО). Участието е безплатно, като са включени кафе пауза и работен обяд.

Молим за предварителна регистрация на имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. с имена на участниците от вашата фирма.

 

Приложение:

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |