Събития EY за жени предприемачи от Европа

EY за жени предприемачи от Европа

Сряда, 11 юли 2018 г., 15:26
Размер на буквите
1EYЗа трета поредна година консултантската компания EY провежда менторска програма за жени предприемачи EY Entrepreneurial Winning Women TM Europe 2018. Програмата има обучителен характер, провежда се в рамките на една година и е насочена към дами, които управляват собствен бизнес. Целта на програмата е участничките да развият бизнеса си до мащабите на световните пазари.
Дамите-кандидати трябва да имат съществен дял в технологично-базиран бизнес, бизнес в сферата на дигиталните технологии или иновативен бизнес, който дава нови решения в традиционни индустрии. Компаниите трябва да са на поне 2 години, да са базирани в страна от Европа и да имат приходи, по-високи от 1 млн. евро за 2017 г. или за последните 12 месеца.
Дамите, които бъдат избрани за участници в менторската програма, ще бъдат представени на предприемачи, инвеститори и консултанти.
В миналогодишното издание на програмата са включени 20 дами, основатели на общо 17 бързо-развиващи се бизнеси от 11 държави в Европа. От България бяха избрани две успешни дами - Анита Класанова, съосновател и главен хранителен технолог на RooBrands, фирма за производство на сурови барчета и здравословни веган бисквити и Татяна Миткова, основател и изпълнителен директор на ClaimCompass - компания, която помага на пътниците да получат обезщетение от авиокомпаниите в случай на закъснение или отмяна на полета.
През 2017 г. EY прави проучване сред 400 жени предприемачи, които са преминали през менторската програма. Резултатите показват, че вследствие на специфичните умения, които дамите развиват с времето, техните бизнеси също растат. Цифрите показват, че компаниите постигат средно 35% увеличение на годишните приходи и 166% средно увеличение на броя на служителите след момента на включване на дамата - основател в програмата.
За повече информация за програмата и кандидатстване - на този линк.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |