Събития Пекин иска да се побратими с Казанлък

Пекин иска да се побратими с Казанлък

Понеделник, 09 юли 2018 г., 12:20
Размер на буквите
1делегация ПекинНа среща в Община Казанлък представители на китайска делегация заявиха интерес за побратимяване между столицата на Китайската народна република и Казанлък. В нея участваха представители на общинското ръководство, общински съветници, местния бизнес, културни институти и китайски гости, част от официалната китайска делегация, която е в България за Седмата среща на върха 16 +1, съобщиха от Общината.
От името на Кмета Галина Стоянова китайските гости бяха приветствани от заместник-кмета Даниела Коева, която благодари за проявения интерес към Казанлък: Градът ни е център на Розовата долина и е наистина един интересен и красив град. По време на приятелската среща високопоставените гости от Китай бяха запознати с културно – историческото наследство на Долината на розите и на тракийските царе, с традиционното за региона розопроизводство.
От своя страна, чуждестранните посетители представиха своя бизнес. Те разказаха, че целта на посещението им е проучване на възможностите за реклама и реализация на продукцията им и съответно - реклама и реализация на български стоки,в рамките на формата 16+ 1Днес правим първа стъпка в съвместното развитие на бизнеса. Благодарни сме, че Казанлък отвори вратите си за нас!, казаха от китайската делегация.
Разказът за успешното побратимяване на Казанлък с китайския град Дзинан провокира силния интерес на гостите от Китай да заявят своето желание Казанлък да бъде партньор и на Пекин.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |