Събития Ювентус джуниър камп 2018 започва в Стара Загора

Ювентус джуниър камп 2018 започва в Стара Загора

Петък, 22 юни 2018 г., 07:23
Размер на буквите
Ювентус камп В понеделник, 25 юни, в Стара Загора официално ще бъде даден старта на Ювентус джуниър камп – второто издание на лицензирания тренировъчен лагер на най-известния и успешен италиански футболен клуб Ювентус.
Церемонията по откриването ще започне в 10.30 часа на тренировъчния терен на спортен комплекс Берое. Там ще се съберат всички участници в тазгодишното издание, официалните гости, начело с патрона на кампа, кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров, както и представители на съорганизаторите от официалния фенклуб Ювентус-България, Детска Футболна Академия – Комета и техни партньори.
Второто издание на лицензирания лагер продължава до 29 юни и ще завърши с официално награждаване и треньорска конференция с участието на италиански и български футболни треньори. На нея ще бъде представена методиката на торинския гранд, с която завоюваха седма поредна шампионска титла и 13-а Купа на Италия.
Извън кампа звезда на Ювентус ще посети Стара Загора, но името все още се пази в тайна.
Според Живко Тодоров, участието на един гранд като Ювентус предизвиква по-сериозен интерес към играта, а България има нужда от това – добър опит и практика. Никога не съм крил, че съм голям фен на Ювентус. Заедно ще направим едно хубаво изживяване за децата и треньорите на Берое, които ще имат достъп до обучението. Инициативата е много полезна не само за Стара Загора, защото тя е голяма реклама за града, но и за България, коментира Тодоров.
Рожина Миха, който ще ръководи треньорите от Торино, сподели, че изключително много се вълнува от второто му посещение в България и е сигурен, че нивото отново ще бъде високо. Италианският екип и българските им помощници от школата на ФК „Берое“ ще проведат първата си тренировка в понеделник сутринта, ще има и втора закрита тренировка, както и учебна видео-сесия.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |