Събития Милена Желязкова е директор на годината на СБУ

Милена Желязкова е директор на годината на СБУ

Понеделник, 14 май 2018 г., 10:14
Размер на буквите
32207813 nМилена Желязкова, директор на Второ основно училище П.Р.Славейков е удостоена с почетното звание Директор на годината-2018 на Синдиката на българските учители СБУ. Почетната грамота и статуетка и бяха лично връчени днес от Янка Такева, председател на СБУ.
В София Хотел Балкан за двадесет и първа поредна година Синдикатът на българските учители връчи наградите на Национален конкурс Учител на годината. В заключителния етап на тазгодишния конкурс бяха номинирани общо 74 учители и директори, като измежду тях бяха излъчени победителите в десет направления. По време на церемонията бяха връчени награди на удостоените със званието Учител на годината (27 учители и директори) и на носителите на специалната награда на СБУ (47 учители и директори).
На събитието присъстваха председателят на синдиката на българските учители Янка Такева, министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, министри на образованието от 2001 до 2017 година, кметът на Столична община Йорданка Фандъкова, изявени научни работници и социални партньори.
Споделям тази награда с целия Педагогически колектив на Второ основно училище Петко Рачов Славейков, с моите прекрасни колеги. Работим в разбирателство, споделяме общи идеи и ги реализираме за доброто развитие на училището и неговия просперитет. Успехите не закъсняват, когато се работи с желание, всеотдайност, вдъхновение и обич и се влага много духовна енергия – каза на церемонията Милена Желязкова, директор на Второ ОУ П.Р.Славейков.
Престижното отличие и е връчено след общински и регионален кръг на конкурса, след подробна анкета, заради нейните качества на лидер, най-висок клас професионална квалификация и като добър социален партньор на СБУ.
Наградата е огромно признание за ръководството и целия педагогически колектив на Второ основно училище П.Р.Славейков, който в юбилейната за училището 2017 година реализира изключителна програма от събития. Същевременно е и оценка за ежедневния труд, професионална компетентност и добро управление на училището, което е предпочитано и обичано от общността. Наградата е и заради успехите на славейковци в различни области на образованието, науката, изкуството, спорта.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |